Koroška cesta 2
Kranj
4000
Slovenia
info@freiol.si
Facebook Instagram

Olja za nego telesa

Nega z dragocenimi olji

 

frei öl ® olja za nego telesa vsebujejo dragocena naravna olja, negujejo in ščitijo kožo z individualno izbranimi aktivnimi sestavinami ustvarjenimi za različne potrebe kože.

 

frei öl ® olja za nego telesa kožo negujejo in razvajajo, ter zagotavljajo intenzivno nego in se na koži dobro prenašajo. Ne vsebujejo emulgatorjev in konzervansov.

 

frei öl ® olja za nego telesa so narejena iz naravnih olj, dajejo koži dragocene esencialne maščobne kisline in vitamine. Učinkovito podpirajo regeneracijo kože, kar še posebej koristi koži.  

 

Naša koža ima pogosto različne zahteve. Če je koža suha, potrebuje nego, ki krepi lastno pregrado kože in ohranja vlago v koži. Brazgotine, strije, težave s pigmentacijo ali pigmentne lise zahtevajo učinkovito nego kože.


frei öl®  olje za nego kože je idealno za doseganje teh potreb. Sestavljen iz dragocenih olj, zagotavlja vlaženje suhe kože in ji daje gladek in voljen občutek. Je tako učinkovito, da celo zmehča brazgotine in strije ter izboljša neenakomerne tone kože.

 

Skozi celotno nosečnost koža potrebuje izdelek za nego, ki jo bo spremljal na tej poti.

frei öl® masažno olje za nosečnice, s svojo dokazano formulo, ki ji zaupate že vrsto let, učinkovito preprečuje strije, povečuje elastičnost kože in pomirja napeto kožo.

 

Si želite gladko in čvrsto kožo? Idealna rešitev je frei öl® olje za oblikovanje telesa.

Neguje in učvrsti kožo, deluje proti celulitu, hrani kožo in ji daje žametno-mehek občutek. Za novo pečene mame je idealen spremljevalec med regeneracijo po nosečnosti.

frei öl® olja za nego kože ne vsebujejo alkohola, barvil, konzervansov, mineralnih olj (parafina), PEG / PEG-derivatov in silikona.