Koroška cesta 2
Kranj
4000
Slovenia
info@freiol.si
Facebook Instagram

Zgodovina

frei öl® - nega za brezčasno lepo kožo

 

 

Zgodba o uspehu blagovne znamke frei öl® se prične leta 1966. Walter Bouhon, farmacevt iz Nuremberga v Nemčiji, spozna učinek rastlinskih olj na kožo in je prvi, ki oljem doda hranljive vitamine. Z veliko pionirskega duha in ljubezni nato razvije frei öl®  formulo. Ta vsebuje oljno sestavo, podobno tisti v naravnih lipidih kože, ki se vključi v zaščitno plast kože in zadrži vlago. Steklenička olja, ki vsebuje čarobno esenco, postane najbolje prodajani izdelek v Bouhonovi lekarni.

 

Edinstvena negovalna olja hitro postanejo priljubljen izdelek za številne ženske in moške. Z uporabo znanja frei öl® v naslednjih desetletjih ustvarijo inovativne formule za nego kože. Z obsežnim strokovnim znanjem o koži in vizionarskim znanstvenim očesom, Walter Bouhon in znanstveni tim nadaljujejo z uresničevanjem svojega cilja: ustvarjanje izdelkov za nego kože iz najboljših sestavin in zagotavljanjem izjemnih učinkov, ki jih koža odlično prenaša.

 

Danes je frei öl® ena najkakovostnejših blagovnih znamk za nego kože, ki so na voljo v lekarnah in drogerijah.  Izdelki za nego obraza in telesa so razviti in izdelani v Nemčiji ter so primerni za kožo v vseh življenjskih obdobjih. Frei öl® izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti. Izdelki so koži prijazni in odlični za vse, ki želijo koži dati kar ta resnično potrebuje. 

 

frei öl®  je z 40 izdelki prisoten v Evropi, Aziji in Ameriki. Čeprav se je blagovna znamka frei öl® s časom spreminjala, je srednje veliko družinsko podjetje ostalo zvesto temeljnih vrednotam in duhu ustanovitelja Walterja Bouhona.

 

frei öl® - BISTVO LEPE KOŽE

Zgodovina blagovne znamke frei öl®
Prvi frei öl® izdelek je bil ustvarjen v najstarejši nuremberški lekarni, ustanovljeni leta 1442.

Zgodovina blagovne znamke frei öl®
Walter Bouhon je bil pionir na področju lepe kože in učinkovite nege z olji. Farmacevt iz Nuremberga je razvil posebno učinkovito negovalno olje za intenzivno nahranjeno kožo.

Zgodovina blagovne znamke frei öl®