Koroška cesta 2
Kranj
4000
Slovenia
info@freiol.si
Facebook Instagram

Otroški losjon za umivanje

frei öl®
Na zalogi

Cena

6,45 €

Nega in zaščita

Frei öl® čistilni losjon za otroke brez površinsko aktivnih snovi, tudi užiten in še posebej blag ter pomirjevalen za kožo. Čistilni losjon je primeren za občutljivo dojenčkovo kožo.

*Vse sestavine so izbrane po prehranskih standardih. Kljub temu naš izdelek ni hrana in ni primeren za uživanje.

 

Opis

Brez površinsko aktivnih snovi, pravzaprav užiten frei öl® čistilni losjon za otroke je edinstven.

Se ne peni, saj ne vsebuje površinsko aktivnih snovi (mil in emulgatorjev), ki lahko razdražijo občutljivo kožo. Pomešan z vodo se spremeni v mlečno emulzijo in nežno očisti kožo in jo obenem varuje pred izsušitvijo.

Razvito z materami in farmacevti.

Priporočajo ga babice.

Dodatna nega pri atopijskem dermatitisu (nevrodermatitis).

 

frei öl®-učinek:

 

Uporaba od rojstva dalje

Nanesite na vlažno kožo po obrazu in telesu, nežno razporedite in izperite s čisto vodo. Primerno za dnevno čiščenje.

 

Poseben nasvet za obolele z nevrodermatitisom – čiščenje brez vode

Priporočeno je, da se oboleli z nevrodermatitisom kopajo ali tuširajo enkrat ali dvakrat tedensko, to je še posebej težko v poletnem času, saj otrokom nanašamo zaščito pred soncem, ki jo je zvečer priporočljivo očistiti.

frei öl® čistilni losjon za otroke lahko nanesemo neposredno na vlažno krpo/brisačo, da nežno očistimo kožo. Izpiranje ni potrebno, saj frei öl® čistilni losjon za otroke ne vsebuje površinsko aktivnih snovi, zato izpiranje z vodo NI nujno. Klasične čistilne izdelke z aktivnimi površinskimi snovmi je v vsakem primeru treba sprati, zato tukaj opisana uporaba za tovrstne izdelke ni izvedljiva ali priporočljiva.

 

Sestavine:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Sucrose Stearate, Prunus Domestica Seed Oil, Avena Sativa Kernel Flour, Avena Sativa Kernel Oil, Sucrose Distearate, Xanthan Gum, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Ribes Nigrum Seed Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Gellan Gum, Tocopherol

 

Ne vsebuje:

Alkohola, eteričnih olj, barvil, mikroplastike, mineralnih olj (parafina), parabenov, dišav, PEG derivatov, silikonov in površinsko aktivnih snovi.