Koroška cesta 2
Kranj
4000
Slovenia
info@freiol.si
Facebook Instagram

Načini plačila

Načini plačila in osnovne informacije

1. Kako lahko plačate naročene izdelke?

Izdelke lahko plačate po povzetju (Pošta Slovenije NE zaračuna provizije oz. storitve odkupnine), po predračunu, ki mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov. 

2. Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine je fiksen (3.50€) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 40€ ni stroškov dostave/poštnine. Pošta Slovenije NE zaračuna provizije oz. storitve odkupnine.

3. V kolikem času dobim naročen izdelek ?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če izbranega izdelka ni na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili, kdaj vam lahko dobavimo želeni izdelek oziroma vam bomo v  primeru, da je izdelek razprodan, svetovali o izboru novega.

4. Kako izvedem plačilo po predračunu, kje je predračun?

Ob pravilno izpolnjenem naročilu na svoj elektronski naslov dobite povzetek naročila in na njem je virtualni plačilni nalog z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila. Plačilni nalog se nahaja nad povzetkom naročila, zato z miško odprite cel dokument.

5. Ali mi lahko izdelke pošljete na naslov, ki ni moj domači naslov?

Seveda, izdelke vam lahko pošljemo kamorkoli na območju Republike Slovenije, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.