Koroška cesta 2
Kranj
4000
Slovenia
info@freiol.si
Facebook Instagram

Načini plačila

Načini plačila in osnovne informacije

1. Kako lahko plačate naročene izdelke?

Izdelke lahko plačate s kreditno kartico ali po predračunu, ki mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov. 

2. Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine je fiksen (3.50€) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 40€ ni stroškov dostave/poštnine. Pošta Slovenije NE zaračuna provizije oz. storitve odkupnine.

3. V kolikem času dobim naročen izdelek ?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če izbranega izdelka ni na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili, kdaj vam lahko dobavimo želeni izdelek oziroma vam bomo v  primeru, da je izdelek razprodan, svetovali o izboru novega.

4. Kako izvedem plačilo po predračunu, kje je predračun?

Ob pravilno izpolnjenem naročilu na svoj elektronski naslov dobite povzetek naročila in na njem je virtualni plačilni nalog z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila. Plačilni nalog se nahaja nad povzetkom naročila, zato z miško odprite cel dokument.

5. Ali mi lahko izdelke pošljete na naslov, ki ni moj domači naslov?

Seveda, izdelke vam lahko pošljemo kamorkoli na območju Republike Slovenije, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.